Oksa - Hållbar bastuflotte

Vi är stolta över våra bastustugor och har efter en tids testande kommit fram till en hållbar och bra konstruktion av flotte, så numer kan alla våra bastustugor fås som bastuflotte! En av de viktigaste delarna på en flotte är såklart pontonerna, de ska vara lätta, ha hög bärighet och framförallt hålla för att ligga i vattnet åter runt i många år.

Vi erbjuder dig att kombinera ihop din egen bastuflotte, men den vanligaste modellen är Oksa, då har du omklädningsrum, bastu, plats för sol och bad samt möjlighet till övernattning på de stora lavarna, vad vore väl härligare än att övernatta på sjön? Du kan även välja bastustuga, storlek på flotte, fönsterplacering och mycket mer helt efter dina önskemål!

Bastuflotte Oksa:

Mått bastu3.3x2.5
Mått flotte4x6m
Bärighet4800kg

Vad kostar en bastuflotte?

Basuflotte Oksa kan kostar från 199.999kr beroende på tillval och utformning. Vänligen kontakta oss för en mer exakt prisbild för din bastuflotte.

Vanliga frågor om basuflotte

Varför ska man köpa en bastuflotte istället för vanlig bastu?

Genom att kombinera traditionellt bastubad med vattenmiljön skapas en unik atmosfär och en möjlighet att skapa minnesvärda stunder varje gång. Med en bastuflotte undviker du permanent markpåverkan och kan njuta av bastubad utan att förändra landskapet.

Vad är skillnaden på bastuflotte, bastubåt, marinbastu, flytbastu och bastubrygga?

Dessa begrepp används omväxlande och allt som oftast menar man en bastuflotte. Det finns en skillnad mellan bastuflotte och bastubåt, då det sistnämnda syftar på en farkost.

Vad kan man göra på en bastuflotte?

Direkt tillgång till isbad från bastun.