Kallbad

Kallbad från Avantopool

Unik produkt för kallbad

Efter många år av kallbadande i sjöar under vintertid och otaliga försök att återskapa den känslan under sommaren utan framgång är vi numer återförsäljare för Avantopool kallbadstunnor. Kallbadets unika påverkan på psykisk hälsa samt de många fysiska fördelarna är svårslagna, och kombinationen med bastu ger en fulländad effekt. Vi är själv riktiga "kallbadsnördar" och är därför riktigt glada att kunna erbjuda Er detta! 

Avantopool har tagit fram pooler för kallbad som är enkla att använda – när som helst, var som helst. Regelbundna kallbad snabbar på återhämtningen i samband med fysisk ansträngning. Det förbättrar ditt välbefinnande i form av minskad stress, bättre sömn och mindre smärta.

Vi saluför alla Avantopools modeller men har valt att sikta in oss på två modeller- Kinos för kommersiellt bruk samt Hanki för privat bruk. Dessa isbadstunnor har tillhörande kylaggregat, du behöver inte hålla på och bära is för att kyla vattnet! 

Kinos är alltid redo att använda

Avantopool Kinos är den första högkvalitativa mobila poolen för kallbad på marknaden. Med Kinos kan du dra nytta av hälsoeffekterna som ett kallbad skapar. Allt från ökad återhämtning efter träning, ökad blodcirkulation, mindre stress till att förbättra din sömn. Du kan njuta var du vill – när du vill.

Bestäm själv om du vill återhämta dig i ett kallbad eller om du vill koppla av i ett varmt bad. Med Kinos finns möjligheterna att själv ställa in temperaturen – från +4°C till +38°C. Poolens effektiva system kyls eller värms upp till önskad temperatur med ungefär 4–5 grader per timme.

Genom ett avancerat filtreringssystem och ozonrengöring kan du alltid vara säker på att vattnet i en Kinos kommer att vara rent. Dessutom är poolen för kallbad energieffektiv vilket leder till låga driftkostnader och det är samtidigt bra för miljön. Tack vare effektiv isolering kan önskad temperatur hållas konstant utan att det kräver en hög energiförbrukning. Enkelt att sköta och använda! 

Kinos är perfekt för gymmet, padelhallen, badhuset eller liknande faciliteter. Lättskött, populär och enkel att placera! 

Pris: 110.000kr 

Kallbad var du vill – Hanki

Ett kompakt alternativ för kallbad

Lättare och mer flexibel än Kinos – men den senaste produkten från Avantopool ger ändå stora möjligheter till att njuta av kallbad året runt. Ger ett mer kompakt intryck, men är ändå rymlig och kan rymma tre personer stående och vid ensambad kan man enkelt njuta med hela kroppen under ytan.

Enkel att placera där du vill

Utan vatten väger Hanki bara 39 kilo, det gör att poolen är lika enkel att flytta som att använda. Den får plats i stort sett var du än vill placera den och det enda underhållet som krävs är att byta vattnet regelbundet. Kommer med en extern kylanordning – kopplas precis som vattenslangen enkelt in med snabbfästen.

Passar efter träning och i vardagen

Med Hanki har du enkel tillgång till professionell återhämtning genom kallbad. Oavsett om du ska återhämta dig efter ett hårt träningspass eller om du är ute efter hälsoeffekterna i vardagen. Det är enkelt att själv kontrollera temperaturen där kylanordningen kyler ner vatten med cirka 5 °C i timmen hela vägen ner till +4 °C.

Rent vatten och energieffektiv

Tack vare effektiv isolering är Hanki energieffektiv och genom välja till ett extra poolöverdrag minskar energikonsumtionen ytterligare. Så länge kylanordningen är påkopplad cirkulerar vattnet så att det hålls fräscht. Avantopool rekommenderar byta av vatten med 1–3 dagar mellanrum beroende på användning. Används poolklor kan vattnet återanvändas upp till 7–14 dagar

Pris: 55.000kr