Kläder

Perfekt present till den dryga bastufantasten som inte kan sluta prata bastu!

Äntligen är de här! Vi har i samband med den senaste tidens enorma intresse för bastubad och våra produkter valt att släppa en kollektion med kläder som anspelar på stoltheten i att äga en bastu och vara en bastumajor. Kläderna kan bäras av alla som älskar bastu och behöver man behöver inte nödvändigtvis ha en bastustuga från oss!

Enligt Wikipedia är Sauna Major (Saunamajuri på finska) en person vars ansvar är att värma upp bastun och kasta vatten på de uppvärmda stenarna, tända elden och lägga in ved. På alla sätt en viktig person och uppgift. 

Skriv ett meddelande till oss vad du önskar köpa! 

Fulmössa

En riktigt shysst fulmössa med tunt fleecefoder som värmer skönt åt öronen! Praktisk dragsko i bak som garanterar en grym passform till de flesta huvuden. 

Onesize

249kr plus frakt

T-shirt

Riktigt skön t-shirt i stretch med fantastisk passform, tryck på rygg "sauna sleep repeat" och "jag är bastumajor" i fram. Finns i storlek M,L, Xl och XXL, normal i storleken. Väldigt stretchig och superskön, grym kvalitet! 

349kr plus frakt

Hoodie

Grym hoodie med rätt passform, tjockt material och härlig kvalitet med stor luva samt känguruficka frampå . Liten brodyr på arm med bastumajorens logga. Finns i storlek M,L, XL och XXL, normal i storleken. 

Tryck fram och bak lika som på t-shirtsen. 

599kr plus frakt