Vi är jätteglada att Irma valde Bastumajoren som bastuleverantör. Vi tog fram en skräddarsydd modell i samråd med Irma under en månad. ”Bastu Irma”  går nu att beställa här.

Vi är väldigt glada och stolta att Irma och Marko valde oss för att bygga Irmas bastu som syns i programmet Marko & Irma- säsong kaksi!  Planeringen pågick under hela sommaren och i Augusti 2023 leverades bastun. Tillsammans med Irma kom vi fram till en modell hon önskade och resultatet blev en riktigt bra finsk bastustuga med många härliga detaljer!  Modellen har vi nu lanserat som “Bastustugan Irma” så fler kan beställa en lika bastu som Irma! 

Vi gästade Marko & Irma

Marko och Irma besökte oss i vårt snickeri och vi diskuterade fram hur de önskade Irmas bastu, vi gjorde en ritning men fick även lite fria händer när det kom till färg- och materialval. De kom även och besökte oss på vår bastuflotte i Forsbacka för att få en uppfattning om vad vi är för personer och fick då en förståelse för vårt enorma intresse för bastu. Det blev en sommarkväll vi sent kommer glömma med bad, bastu, finsk bastukorv och många trevliga minnen. 

Vilken bastu valde Irma?

Irma valde en skräddarsydd bastu, en kombination av vår Pikku och Tuli. Vi lade till ett större takutstick över en liten trall, detta pga att bastun inte har något omklädningsrum, då får man ändå möjligheten att gå ut och svalka sig med tak över huvudet och kanske ställa dit någon sittmöbel. En riktigt schysst lösning vi är nöjda med!

Vad är speciellt med nya Bastu Irma?

Irmas bastu är inte lik någon av våra andra modeller, den mäter 2.2x2.1m och med takutstick samt trall blir totala måttet 2.8x3.1m. Den har ett stort fönster framåt och en trädörr. Det ger en mysig och lite murrig känsla, utan att kännas trång. Den erbjuder ett autentisk finskt bastubad med rätta känslan, precis som tanken var! Mer produktinformation om Bastustugan Irma finns under våra produkter. 

Hur hittade Irma oss

Irma och marko hittade oss via sociala medier, främst instagram. Vi hade kontakt med markoolio från början som tyckte att vi verkade vara riktiga bastuentusiaster och därmed valde att samarbeta med oss! 

Hur blev resultatet

Resultatet av hela denna resa med Marko och Irma blev fantastiskt, Irma har en unik bastustuga på sin tomt som kommer ge många härliga bastubad! Markoolio blev så nöjd så han beställde direkt en bastu till sig själv!

Är du också sugen på en bastu?

Har du sett att Markoolio också har beställt en bastu av oss? Vill du ha en likadan bastu som honom eller Irma, kontakta då oss så hjälper vi dig med dina bastudrömmar!