Våra klassiska bastustugor

Varför är bastuhus så populärt?

Att slippa ha en bastu i källaren som inte används och snarare blir ett förråd har gjort populariteten för bastuhus enorm. De ser snyggt ut på tomten och det ger riktigt bra bastubad. Att bastubad dessutom har enorma hälsofördelar och erbjuder enorm avkoppling har gjort att många fått upp ögonen för denna fantastiska avkoppling.

Komplett bastustuga

Färdigmonterad bastustuga

Vi bygger bastustugan levererar de kompletta och färdiga att använda.

Vedeldad bastustuga

Det vanligaste alternativet är en vedeldad bastustuga, att sitta och titta på eldens sken är en speciell upplevelse. Det blir ofta även mjukare bastubad som är lätt  att reglera temperatur och fuktighet i  samt att det går fort att värma upp. Vedkaminen bidrar även till att du får mycket luftgenomströmning i bastun och undviker på så sätt att bli trött i huvudet. Alla våra bastustugor är vedeldade som standard men går såklart även att få med elaggregat. 

Elbastustuga

Vill man slippa bära ved och elda eller om du bor där det inte är lämpligt med vedeldat monterar vi ett elaggregat, det finns många olika varianter att välja på och många har praktiska funktioner såsom app-styrning, tidsinställning och liknande. Det kan vara skönt att ha bastun varm och redo när du kommer hem från jobbet, skogspromenaden eller gymmet.